Kopen

Tools 4 Tones muziek is een winkel met gebruikte gitaren, versterkers, (kleinere) PA en randapparatuur, (home) studio, drums en midi apparatuur, synths en keyboards. Het assortiment is uiteraard wisselend en bestaat vooral uit eenmalige aanbiedingen. 

Alle instrumenten worden nagekeken en getest en soms afgesteld of gereviseerd. 
Maar, helaas..door de toch grote stroom instrumenten is dit wel maar beperkt mogelijk. 
Daarom hanteert Tools 4 Tones een 2 weken niet goed, geld terug garantie: U heeft dus daarmee de tijd te testen of het instrument naar behoren functioneert. Mochten dan toch verborgen gebreken naar bovenkomen dan kunt uw aankoop retourneren!
Of om het als u dat wilt, natuurlijk, door mij in orde laten brengen, wat in veel gevallen ook gewoon mogelijk blijkt te zijn. 
De garantie is overigens geen 'uit probeer garantie'.
 
Wat u meer moet weten:
 
- Alle instrumenten zijn op werking, bespeelbaarheid, klank etc. beoordeeld, getest en eventueel hersteld. Toch kunnen deze tests altijd maar binnen zekere grenzen uitgevoerd worden.Test uw aankoop dan ook goed in de winkel, maar zeker ook in de twee weken daar na. Raadpleeg indien mogelijk experts bij uw tests. Waarschuw of raadpleeg Tools 4 Tones bij vragen of opmerkingen over uw aankoop. 
 
- Er is een twee weken niet goed geld terug garantie. Dit om te voorkomen, dat u ondanks alles toch een 'kat in de zak' gekocht heeft. De norm is redelijkheid en fatsoen. Dit is geen 'uitprobeer garantie'.
Een aantal zaken vallen in principe niet onder de garantie: met name zaken als snaren maar ook buizen. Het gaat om dingen die een van nature beperkte levensduur hebben, een soort 'verbuiks' zaken, die nu eenmaal af en toe verslijten en vervangen moeten worden. Uiteraard wordt bij verkoop wel de staat van deze zaken in de prijs mee geteld, op een redelijk manier.
 
- Bij retourneren van instrumenten die met ruil bij mij gekocht zijn kan het geruilde instrument tegen de ruilwaarde aan u teruggegeven worden. Dit is hoewel uitzonderlijk in theorie mogelijk. 
Ik behoud mij het recht dit als enige oplossing aan te bieden. Dit overigens vooral omdat ruilwaardes vaak wat hoger uitvallen de inkoopwaardes. 
Een geretourneerde koop zou dan van ruil inkoop worden, en daar gelden soms andere voorwaarden voor. 
Of en hoe dat in uw geval zou uitpakken kan het best van te voren even besproken. 
 
- Bij retour van verzonden spullen worden verzendkosten HEEN en TERUG niet vergoed.
 
- Reserveren kan alleen telefonisch en met afspraak van een concrete datum die binnen korte tijd valt. 
 
- Met aanbetaling is soms een langere tijd af te spreken. 
 
- Na de twee weken is vaak wel service mogelijk, maar binnen grenzen. Vraag bij aankoop welke service mogelijk is, dan weet u waar u aan toe bent. 
 
- Bij particuliere verkoop van gebruikte goederen wordt geen BTW berekend. 
 
Als u iets specifieks zoekt, neem contact op of bel even: tel. 024-3733621 (woensdag tot en met zaterdag 10:00-17:00 uur)