Bemiddeling bij verkoop

Tools 4 Tones bemiddeld bij de verkoop van uw instrument.
 
Geen zorgen en gedoe..gewoon door Tools 4 tones laten verkopen en een optimale prijs voor uw gebruikte instrument is een stuk zekerder.
 
Hoe werkt dat?
Het instrument brengt u naar de winkel. Hier wordt de tweedehands waarde en een goede verkoopprijs vast gesteld, uiteraard in goed overleg. Tools 4 Tones verzorgt vervolgens de verkoop en publiciteit via de website en winkel.  Na verkoop krijgt u de afgespoken prijs uitbetaald. Dit gebeurt 2 weken na feitelijke verkoop: wij willen de koper een twee weken niet goed geld terug garantie bieden. Uitbetaling na bemiddeling kan daarom alleen na die twee weken.
 
Het instrument blijft dus uw eigendom, totdat het verkocht is. Bij aanname wordt een bemiddelingsbewijs (ook wel consignatiebewijs genoemd) opgemaakt. Legimatie is hierbij verplicht, zoals bij inkoop en ruil door Tools 4 Tones.
 
Kosten?
Er zijn geen kosten aan bemiddeling verbonden tot de feitelijke verkoop: dan wordt 10% (van de verkoopprijs van uw verkochte instrument) bemiddelingskosten berekend, met een minimum van 50 euro.
 
Wat voor instrumenten?
Bemiddeling bij Tools 4 Tones is bedoeld voor en beperkt tot de meer exclusieve instrumenten met een vaak wat hogere waarde die daarbij een over het algemeen goede verkoopmogelijkheid hebben. Er zal dus wel enige selectie zijn bij aanname ervan: er wordt gekeken of uw instrument voldoet aan de criteria waarbij overigens ook de beschikbare ruimte op dat moment een rol kan spelen.
 
Vraagt u gerust naar de mogelijkheden!!
Bellen kan natuurlijk altijd.